Az oldal megtekintéséhez kérjük, engedélyezze a JavaScriptet.

sERPa súgó

A fuvarszervezés általános paramétereit adhatjuk meg.

Mezőleírások

Név

Paraméternév, amelyhez szabályozási paramétereket vehetünk fel. Alapértelmezése: Normál.  

Tervezett átlagsebesség

A gépjármű tervezett átlagsebessége. A tervezés számol az itt megadott adattal.  

Átlagos állásidő (vevő)

Egy gépjármű átlagos állásideje egy kiszállítás alatt az ügyfélnél. A tervezés számol az itt megadott adattal.  

 

Átlagos rakodási idő (telephely)

A Rakodási idő, egy gépjármű napi több túraterve esetén a minimum idő a várható érkezés és a tervezett indulás között. A tervezés számol az itt megadott adattal.

Útvonal típus  termékkategória

A beállítást speciális szállítási igényű termékek értékesítésekor kell alkalmazni, amikor nem minden megrendelt termék szállítható minden útvonalon (minden autóval). Az itt megadott termékkategóriával besorolt útvonalakra és rendelhető termékekre szűr a program a Fuvarszervezésben. Ha a mező nincs kitöltve, akkor a Útvonal funkcióban nem jelenik meg az útvonal típus választás.

Gépjárművezető személy kategória

Az itt megadott személykategória és tételbe eső személyek vesznek csak részt a fuvarszervezésben.

 

 

Később számlázandó ügyfélkategória

Az itt megadott ügyfélbesorolásba tartozó ügyfeleknek a Kiszállítás funkcióba csak szállítólevelet generálunk. Fejlesztés alatt!

 

Készpénzes fizetési mód típus

Megadható, hogy a kiszállítás modul mely fizetési mód típusok esetén tekintse a bizonylaton szereplő fizetési módot készpénzesnek. Ennek szerepe a fuvarszervezésben az értékek forrásának használata esetén van.

Készpénz

[I/N] Megadható, hogy a kiszállítás modul mely fizetési mód típusok esetén tekintse a bizonylaton szereplő fizetési módot készpénzesnek. Ennek szerepe a fuvarszervezésben az értékek forrásának használata esetén van.  

Utánvét

[I/N] Megadható, hogy a kiszállítás modul mely fizetési mód típusok esetén tekintse a bizonylaton szereplő fizetési módot készpénzesnek. Ennek szerepe a fuvarszervezésben az értékek forrásának használata esetén van.